Rólunk

TERMÉKEK

A Buffalo Antique hazánk egyik leginspirálóbb régiséggyűjteménye, amelynek kincseit online és személyesen is megtekintheti és megvásárolhatja. Kollekciónk darabjait – amelyek felölelik az 1800-as évektől a XX. század végéig terjedő teljes történelmi időszakot – az ország minden régiójából és külföldről gyűjtöttük. Az egyedi darabok mellett teljes sorozatokkal is várjuk a szenvedélyes gyűjtőket.

1.500 négyzetméter alapterületen kínálunk antik polgári és népi bútorokat, használati tárgyakat, rádiókat, szódásüvegeket, szenes vasalókat, kandalló- és ébresztőórákat, zománcozott fémtáblákat, kulcsokat, lámpákat, csillárokat, utazóládákat és bőröndöket, írógépeket, gyertyatartókat, szőnyegeket, falvédőket és népi szőtteseket, varrógépeket, hordókat, szőlészeti, borászati és mezőgazdasági eszközöket, jelvényeket, gyufacímkéket, régi karácsonyfadíszeket, játékokat, veterán járműveket, festményeket, gobelineket, tükröket, könyveket, porcelánokat, kerámiákat, üvegtárgyakat, malomköveket, szekereket, és szinte minden mást.

Fedezze fel a régiségek varázslatos csarnokát! Ha személyesen szeretne ellátogatni hozzánk, kérjük előzetesen jelentkezzen be telefonon vagy e-mailben.

Ha eladni szeretne, akkor is érdemes minket keresni! Teljes hagyatékokat és egyéni darabokat is örömmel vásárolunk.